Takintegrerade solceller

Är ditt hus i behov av takbyte?

Varför inte passa på att få ett nytt tak som samtidigt levererar el?
Med oss får ni ett nytt tak med integrerade solpaneler som ger ett snyggare utseende åt huset. Boka gärna ett besök så kommer vi fram till den lösning som passar ert hus bäst. Vi har olika lösningar från de ledande leverantörerna.

SolTech ShingEl

SolTech ShingEl är en unik byggnadsintegrerad solcellspanel som kan integreras tillsammans med Benders takpanna Carisma.

Den är i sig själv en del av klimatskalet på fastigheten, utan krav på extra tillbehör. Låt ditt tak generera energi utan att du behöver kompromissa eller göra avkall på vare sig funktion eller estetik. Varje panel har effekten 40 Wp och man behöver 2,56 paneler för att täcka 1 m². Effekten på ett SolTech ShingEl- tak är ca 100 Wp/m². En ShingEl-panel tar samma yta som fem Benders Carisma takpannor.
Carisma används för att möta skorstenar, regndalar och takgenomförningar.

Produktblad och Broschyr tillhandahålls av Soltech Energy
Tillverkarens sida

SolTech Roof

SolTech Energys senaste produkt inom detta segment är SolTech RooF, en vackert utformad solcellspanel designad och konstruerad för att ersätta traditionella takpannor genom att helt integreras i taket och samtidigt utgöra en del av byggnadens klimatskal. Oavsett om du bygger nytt eller renoverar ett äldre hus är SolTech RooF ett optimalt alternativ när du inte vill ha utanpåliggande solenergianläggningar.

Produktblad och Broschyr tillhandahålls av Soltech Energy
Tillverkarens sida